Az Ön kosara
/

SZÁLLÍTÁS

Várható szállítási idő
Becsült kézbesítési dátumaink több tényezőn alapulnak, beleértve a rendeltetési címet, az Ön által választott szállítási lehetőségeket, valamint azt, hogy milyen gyorsan tudjuk összeszerelni és előkészíteni az árukat a szállításra. Kiszámíthatja a szállítási becsléseket, ha figyelembe veszi a rendelés feldolgozási idejét, és hozzáadja a szállítási időt a kiválasztott szállítási mód alapján.

Kérjük, használja az alábbi táblázatot, hogy felmérje, mennyi ideig tart a megrendelés kézhezvétele.(*Egy másik tételhez eltérő feldolgozási idő tartozik. A feldolgozási időt a termékoldalon ellenőrizheti, de igyekszünk a lehető leggyorsabban elkészíteni a tételt, miután megrendelést adott weboldalunkon)Szállítási idő
Két lehetőségünk van a nemzetközi szállításra. Hogy hamarabb megérkezzen a rendelésed, fizethetsz egy kicsit többet a gyorsított szolgáltatásunkért, vagy ha nem nagyon sietsz, válaszd szuper megtakarítási lehetőségünket és élvezheted az akciós ajánlatot.

Nem kell aggódnia a rendelés miatt. Általában időben érkezik, kivéve, ha előre nem látható tényezők (rossz időjárás stb.) okozzák a késést. Köszönjük megértését ebben az ügyben.

Ha további kérdése van, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a service@vicoday.com címen.